MAGYAR KUPA GYŐZTES 2009, MAGYAR BAJNOKI EZÜSTÉRMES 2008/2009, SZUPERKUPA GYŐZTES 2009

PVSK PANTHERS - Hírek

Betűméret növelés Nyomtatás Betűméret csökkentés

PVSK-Pannonpower - Egis Körmend

 Csirke mindenkinek gratulál; Cizmic reméli, teljes csapattal állhatnak ki. Magára találni látszik a Pécs az elmúlt fordulókban, előbb a Falcot, majd a Szegedet is legyőzték Csirke Ferenc tanítványai. Önbizalommal telve fogadhatják tehát a Körmend csapatát, akik épp ellentétes irányba tartanak. Bár a Kaposvárt legyőzték a 10. fordulóban, előtte a ZTE és ami még meglepőbb, a MAFC ellen is vereséget szenvedtek. Cizmic tanítványainak kötelező a győzelem Pécsett, ha lépést szeretnének tartani az élbollyal.

 
Csirke Ferenc, a Pécs vezetőedzője: - Először is gratulálni szeretnék a Szolnoknak az EuroCupban való továbbjutásért. Úgy érzem, ez hatalmas fegyvertény. Erre nemcsak a szolnokiaknak lehetnek büszkék, hanem mindenki, ez ugyanis egy kicsit felértékeli a teljes magyar bajnokságot. Ugyanígy elismerésem a FIBA-kupában résztvevő csapatainknak is. Ahhoz képest, hogy viszonylag rutintalanok voltak a nemzetközi kupában, remekül helytálltak, több győzelmet is sikerült szerezniük. Nos, az egyik ilyen csapattal találkozunk holnap, akik 9-10 fős kereteket tekintve az Olaj után a legerősebbek. Nagyon nehéz dolgunk lesz. Meglepő vereségeik voltak ugyan, de ez könnyen lehet, hogy épp a FIBA-kupának tudható be. Holnap ehhez képest már frissebben jönnek ide. Gyorsindításokban kiválóak, két komoly hátvéddel rendelkeznek, kikapcsolásuk kulcsfeladat lesz. A többi posztjukon is vagy magyar válogatott játszik, vagy hasonló képességű játékos. A közönségünkre szeretnénk támaszkodni, ők a Falco elleni találkozón is többször átlendítettek minket a holtponton. Javítanánk azt a már így is megdöbbentő mérleget, hogy amennyiben Popadics és Walker a Körmend-Pécs mérkőzéseken pályán van, akkor 66 %-ban mi nyertünk..
 
Teo Cizmic, a Körmend vezetőedzője: - A mai edzésen mindannyian jelen lehettünk, nincs sérültünk. Remélem, ez az esti tréning után is így lesz. Holnap közvetlenül a mérkőzésre utazunk, nem töltünk Pécsett hosszabb időt. Jó meccsre számítok. Szeretnénk a lehető legtöbbet megtenni a győzelem érdekében. A PVSK-nak kiváló edzője van, aki remekül tudja motiválni játékosait, jó keretet rakott össze. Nagyon összpontosítanunk kell, ha meg szeretnénk nyerni a találkozót. Különösen koncentrálnunk kell a periméter védekezésünkre.
 
 
 
Forrás: bb1.hu
PVSK PANTHERS - 2017 - Minden jog fenntartva ©

KeresésFőtámogatók

 • Pécs M.J.V. Önkormányzata
  PVSK
  Veolia Magyarország Zrt.
 • GP CONSULTING Kft. a pénzügyi tanácsadó
  TIPPMIX
  NOVRO Kft. Kinga
 • Terra21 Kft.
  Spalding

Támogatók  Sporttámogatás 2012