MAGYAR KUPA GYŐZTES 2009, MAGYAR BAJNOKI EZÜSTÉRMES 2008/2009, SZUPERKUPA GYŐZTES 2009

PVSK PANTHERS - Hírek

Betűméret növelés Nyomtatás Betűméret csökkentés

Juhász Olivér a válogatottnál

Újabb pécsi tagja lesz az U20-as férfi kosárlabda válogatottnak: Juhász Olivér az edzői kart erősíti a nyári Európa-bajnokságra utazó csapatnál.Forray Gábor szövetségi edző kiválasztotta segítőit az U20-as férfi kosárlabda válogatottnál: a szolnoki Honti Viktor és a PVSK korosztályos együttesével két év alatt kétszer bajnok Juhász Olivér dolgozhat a júliusi Európa-bajnokságra készülő csapat mellett.

- Nagyon megtisztelő a felkérés, örömmel dolgozom majd a válogatott mellett, hiszen sokat tanulhatok majd a közös munka során. A csapat június 5-én jön össze először, akkor derül majd ki, hogy pontosan milyen feladatokban számít rám Forrai Gábor. Eseménydús lesz az azt követő néhány hét, hiszen fel kell készítenünk a válogatottat a július 14 és 23 között, Romániában megrendezendő kontinensviadalra – mondta el Juhász Olivér, a PVSK U20-as csapatának vezetőedzője.

A PVSK-nál végzett munkáját nem befolyásolja a válogatott melletti szerepvállalás, sőt, a következő bajnokságra való felkészülés kezdete előtt még egy kis pihenésre is jut majd ideje Juhász Olivérnek. Előtte azonban még fontos feladat vár rá, hiszen a romániai Európa-bajnokságon a lehető legjobb szerepléshez próbálja majd segíteni a magyar válogatottat, amelyben egyesületünk két játékosa, Demeter Attila és Krnjajski Boris is szerepet kaphat majd.

PVSK PANTHERS - 2017 - Minden jog fenntartva ©

KeresésFőtámogatók

 • Pécs M.J.V. Önkormányzata
  PVSK
  Veolia Magyarország Zrt.
 • GP CONSULTING Kft. a pénzügyi tanácsadó
  TIPPMIX
  NOVRO Kft. Kinga
 • Terra21 Kft.
  Spalding

Támogatók  Sporttámogatás 2012