MAGYAR KUPA GYŐZTES 2009, MAGYAR BAJNOKI EZÜSTÉRMES 2008/2009, SZUPERKUPA GYŐZTES 2009

PVSK PANTHERS - Hírek

Betűméret növelés Nyomtatás Betűméret csökkentés

A túlélés a tét

Újra Pécsett mérhetjük össze az erőnket a Körmenddel, pénteken este azért lépünk pályára, hogy kiharcoljuk a negyeddöntőben az ötödik meccset.



Vannak olyan meccsek, amikor nincs értelme tartalékolni, még akkor sem, ha esetleg utána újabb erőpróba következik. Pénteken este a Körmend ellen egy éppen ilyen mérkőzés következik számunkra a Lauber Dezső Sportcsarnokban. Mivel a vasiak 2-1-re vezetnek a három nyert meccsig tartó párharcban, feltétlenül győznünk kell, hogy maradjon esélyünk a legjobb négybe kerülésre.

Bár Veljko Budimir és Halász Ákos sem egészséges, kérdéses a játékuk, azért nem lepődnénk meg azon, ha mindenki összedrótozná magát péntekre. Persze kétségbe esni akkor sem kell, ha esetleg újra "tartalékosan" kell felállnunk, a helyettesek ugyanis kedden megmutatták, hogy lehet rájuk számítani. Antóni Csanád már sokadszor nyújtott remek teljesítményt a szezonban, de Demeter Attila is bizonyította, hogy nyugodtan be lehet dobni a mély vízbe. Félnünk tehát nem kell, a Körmend egyszer sem tudott nagyon megverni minket, mind a három rájátszás meccsen méltó ellenfelei voltunk Ferenczéknek.

Itt jegyezzük meg, hogy klubunk ezúttal sem feledkezik meg hűséges szurkolóinkról. A Körmend elleni második, nézőszámban szezoncsúcsot hozó mérkőzésen pólóval kedveskedtünk szimpatizánsainknak, a most pénteki találkozón pedig egy ajándékkupont adunk az első 500, jeggyel vagy PVSK-Panthers szezonbérlettel érkező szurkolónknak. A kupon felmutatása 15 százalék kedvezményre jogosítja majd tulajdonosát a következő szezonra szóló bérlet megvásárlásakor.

Jöjjön tehát mindenki a Lauberbe – és persze érkezzen korán –, drukkereink támogatására ugyanis most is hatalmas szükségünk lesz!

Program:

2017.05.19. 18:00 | Pécsi VSK-PANNONPOWER - Egis Körmend
Férfi Kosárlabda NB I. Rájátszás, 4. mérkőzés. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok

ÉLŐ eredmény és statisztika:

Link: www.pvsk.hu
Link: www.facebook.com/PVSKPanthers

Friss eredmények, képek és videók a helyszínről...

PVSK PANTHERS - 2017 - Minden jog fenntartva ©

Keresés



Főtámogatók

 • Pannonpower
  PVSK
  Pécs M.J.V. Önkormányzata
 • GP CONSULTING Kft. a pénzügyi tanácsadó
  TIPPMIX
  Terra21 Kft.

Támogatók



  Sporttámogatás 2012