MAGYAR KUPA GYŐZTES 2009, MAGYAR BAJNOKI EZÜSTÉRMES 2008/2009, SZUPERKUPA GYŐZTES 2009

PVSK PANTHERS - Hírek

Betűméret növelés Nyomtatás Betűméret csökkentés

Újra támogatónk a Nyitrai Csoport

Megújította az egyesületünkkel kötött támogatói szerződését az FX Autóház Kft. Újabb egy évig gépkocsikkal segítik klubunk működését.A Nyitrai Csoport tradicionális partnere a PVSK-nak: a régió meghatározó gépjármű-forgalmazója már több mint két évtizede együttműködő partnere egyesületünknek. A tavalyi szezonban a Nyitrai Csoporthoz tartozó FX Autóház Kft. támogatta az élvonalbeli férfi kosárlabda csapatunkat, nemrég pedig újabb egy évvel hosszabbítottuk meg a partneri együttműködést.

- Támogatásunk hosszú évtizedekre nyúlik vissza, és ez alatt az időszak alatt mindig gyümölcsöző volt a kapcsolatunk. A PVSK támogatásával olyan sportegyesületet segíthetünk, amelyhez nagyon sokan kötődnek, és amelynek működése garancia a sikerre. Örülünk annak, hogy a Siklósi úton található, illetve a 2018. január elején a Schroll József utcában nyíló új Suzuki márkakereskedésünket egy ilyen patinás klub révén népszerűsíthetjük – mondta el Nyitrai József, a Nyitrai Csoport tulajdonosa.

A megújított együttműködés révén a gépjármű-kereskedés két autóval segíti a klub mindennapi mobilis működését. Támogatásukkal még hatékonyabbá válik az egyesületi szervezőmunka a jövőben.

Cikkhez kapcsolódó képek

PVSK PANTHERS - 2017 - Minden jog fenntartva ©

KeresésFőtámogatók

 • Pécs M.J.V. Önkormányzata
  PVSK
  Veolia Magyarország Zrt.
 • GP CONSULTING Kft. a pénzügyi tanácsadó
  TIPPMIX
  NOVRO Kft. Kinga
 • Terra21 Kft.
  Spalding

Támogatók  Sporttámogatás 2012